Nieuws

Club Med opent nieuw resort op de Dominicaanse Republiek

December 2019 opent Club Med een nieuw resort op de Dominicaanse Republiek: Club Med Michès Playa Esmeralda. Het eerste Exclusive Collection resort in de Amerikaanse zone, dat deel uitmaakt van een selectie van de meest exclusieve resorts van Club Med over de hele wereld.

“Club Med ontdekte voor het eerst de ongeëvenaarde schoonheid van de Dominicaanse Republiek in 1978, toen ons resort in Punta Cana de deuren opende”, verklaart Eric Georges (CEO Club Med Benelux). “40 jaar later – met dank aan onze partners en de gastvrije Dominicaanse bevolking, zetten we onze pioniersgeest voort en openen wij het eerste resort in Michès.”

Een zeer ruim opgezet ‘flagship’ (93 hectare) waar een ultieme eco-chic luxe-ervaring naadloos samengaat met de welbekende Club Med ambiance. De ongeëvenaarde service, de exclusieve en intieme accommodaties, de unieke architectuur, de verfijnde eet- en loungeruimtes, het rijke excursie-aanbod, de vele sport- en Spafaciliteiten: ze zorgen voor een unieke en complete vakantie-ervaring.

Binnen het resort bevinden zich feitelijk vier boutique-resorts, volledig afgestemd op de behoeften en interesses van de verschillende gasten.
• Explorer Cove: volledig gericht op families met kinderen, grote familiekamers, dichtbij alle kinder- en sportfaciliteiten en de kinderclubs (van 4 maanden tot en met 17 jaar). Binnen dit boutique-resort bevindt zich ook nog La Perla met uitsluitend familiesuites en penthouse familiesuites.
• Carribbean Paradise: in het centrum en in de nabijheid van het hoofdzwembad en bij de Beach Lounge, inclusief levendige Caribische sfeer
• Emerald Jungle: Zen Oasis concept exclusief voor volwassenen, middenin de weelderig groene natuur, rustige ambiance, dichtbij het Zen zwembad, fitnessfaciliteiten en de Spa
• Archipelago: meest exclusieve en luxe boutique-resort – adults only – met ocean front suites voor koppels, met ieder een privé-zwembad, rustige en intieme sfeer. Uitsluitend toegankelijk wanneer men in de Archipelago verblijft.

Voor alle boutique resorts geldt dat het ontwerp en de uitstraling volledig zijn geïnspireerd door Michès om de schoonheid van de bestemming te benadrukken. Michès is een ongerept, natuurlijk toevluchtsoord in een weelderig, Dominicaans palmenbos. Het ligt op ongeveer een uur van de internationale luchthaven van Punta Cana (in de jaren ‘70 aangelegd voor Club Med) en is gemakkelijk bereikbaar via een schilderachtige snelweg met een fascinerend uitzicht op de bergen. Dit verborgen paradijs biedt een kilometerslange ongerepte, rustige kustlijnen met unieke uitzichten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Video - Overlevenden vliegtuigcrash gered door cruiseschip Regal Princess

Volgende bericht

Accor lanceert haar nieuwe lifestyle merk TRIBE

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.