Nieuws

Club Med opent twee nieuwe Resorts in Noord-Amerika

Deel dit artikel

Club Med opent haar allereerste resort in Charlevoix, Canada en een resort in Utah, Verenigde Staten. Club Med markeert hiermee de terugkeer naar de bergen in Noord-Amerika.

Het meer dan twee jaar durende project onder leiding van Groupe Le Massif, werd gekenmerkt door een onderbreking als gevolg van de wereldwijde pandemie en een investering van 84 miljoen euro.
Dit gloednieuwe Resort met 4 drietanden en een Exclusive Collection, dat op vrijdag 3 december de deuren opende, heeft elk seizoen wat te bieden om aan de wensen van reizigers te voldoen. Van skiën en sporten tot wandelen in de vrije natuur en ontspanning. Tijdens de openingsceremonie kondigde CEO Henri Giscard d’Estaing ook de opening aan van een nieuw resort in Snowbasin in Huntsville, Utah, VS. Dit evenement staat in teken van de terugkeer van Club Med naar de Verenigde Staten na meer dan 20 jaar, alsook de introductie van het eerste Exclusive Collection Resort in de VS.

Met meer dan 20 bergresorts in Canada, de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen, maar ook in Azië, noemt Club Med zich marktleider in deze categorie. Daarom streeft het merk naar een verdere ontwikkeling en uitbreiding van het aanbod bergresorts op de Noord-Amerikaanse markt.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Bonaire scherpt coronamaatregelen aan

Volgende bericht

Bert Wildeman aangesteld als Sales Manager Flexible Autos

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."