Vacature

Club Med zoekt fulltime Sales Agent (m/v)

Club Med is een dynamische internationale reisorganisatie die premium all-inclusive vakanties organiseert naar 70 locaties verspreid over 5 continenten. Club Med streeft altijd naar het bereiken van hoogstaande kwaliteit en service. Om deze uitmuntende service op niveau te behouden zijn wij in Nederland opzoek naar een Sales Agent.

Sales Agent (m/v) fulltime. 

Ben jij een enthousiast en dynamisch persoon? Ben je klantgericht en een echte teamplayer? Vind jij het een uitdaging om je targets te halen? Voldoe jij aan de volgende eisen? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet.

 • Functie eisen:
 • je beschikt over enige jaren commerciële werkervaring
 • je houdt van een targetgerichte omgeving
 • MBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur een toeristische opleiding
 • je beschikt over goede contactuele eigenschappen en een goede telefoonstem
 • je bent representatief en stressbestendig
 • je adviseert de klant of reisagent en denkt proactief met hen mee
 • je vindt het prettig om op de zaterdagen te werken
 • woonachtig in de omgeving van Amsterdam (maximale reistijd is ca.1 uur)
 • kennis van reserveringssystemen, Outlook, Word, Excel, goede beheersing van de
 • Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pluspunt) in woord en geschrift

Taakomschrijving:
Als Sales Agent biedt je onze klanten, zowel aan de telefoon als per email, hoogwaardige service, waarbij je gebruik maakt van ons centrale reserveringssysteem. Daarnaast verwerk je betalingen, houd je de klantgegevens up-to-date en onderhoud je contact met vaste en nieuwe klanten (zowel directe klanten als reisbureaus). Je neemt deel aan onze sales evenementen en zorgt voor een goede gang van zaken bij ons op kantoor in Amsterdam. Na een interne training, waarin je stap voor stap alles leert, verricht je ook uitgaande telefoongesprekken met onze (potentiële) klanten, handel klachten af en verricht je diverse administratieve back office werkzaamheden.

Wij bieden een prettige en informele werkomgeving waar veel waarde wordt gehecht aan teamwork, kwaliteit en serviceverlening. Ben je geïnteresseerd, stuur of mail ons dan direct een bondige brief met CV. Voor de functie van Sales Agent aan: Club Med, t.a.v. Linda Kromhout, Stadhouderskade 13, 1054 ES Amsterdam. Email: linda.kromhout@clubmed.com. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je tevens telefonisch contact opnemen met Linda Kromhout via telefoonnummer 020-607.0.618.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Groei van 1 miljoen passagiers voor KLM

Volgende bericht

Ook in 2019 Electroland in Disneyland Paris

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.