Nieuws

Codeshare airberlin en Air Seychelles

Codeshare airberlin en Air SeychellesDe Duitse luchtvaartmaatschappij airberlin en Air Seychelles hebben een codeshare-overeenkomst getekend waardoor het voor reizigers makkelijker wordt om te vliegen tussen Duitsland en de Seychellen met een tussenstop in Abu Dhabi. Het totaal aantal vluchten per week tussen Duitsland en de Seychellen zal oplopen tot 54 vluchten per week wanneer het nieuwe Etihad Airways en Air Seychelles vluchtschema ingaat op 24 maart. Op de foto Wolfgang Prock-Schauer (CEO airberlin) en Cramer Ball (CEO Air Seychelles) na het tekenen van de codeshare overenkomst.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

British Airways geeft korting bij reizen zonder koffer

Volgende bericht

Winterzon Gran Canaria en Tenerife boekbaar bij Oad

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.