Nieuws

Codeshare voor Cathay Pacific en Brussels Airlines

Cathay Pacific heeft vandaag een nieuwe codeshare-overeenkomst aangekondigd die haar klanten die via Brussel reizen, voorziet van uitgebreide verbindingen van en naar bestemmingen in Europa.

De codeshare-overeenkomst met Brussels Airlines zorgt ervoor dat Cathay Pacific haar ‘CX’-code op geselecteerde routes van de Belgische nationale luchtvaartmaatschappij tussen Brussel en zeven populaire Europese bestemmingen kan plaatsen: Berlijn (Berlijn-Tegel), Hamburg, Lyon (Lyon-Saint Exupery), Marseille, Toulouse, Oslo en Praag. Cathay Pacific-klanten die met codeshare-vluchten van Brussels Airlines reizen zullen gebruik kunnen maken van het gemak van de bagageservice, waarbij hun check-in bagage wordt door-gelabeld naar hun eindbestemming en komen bovendien in aanmerking om tijdens hun reis Asia Miles te sparen. Tickets van en naar deze bestemmingen moeten worden geboekt in combinatie met Cathay Pacific-vluchten tussen Brussel en Hongkong. De luchtvaartmaatschappij voert vier wekelijkse vluchten uit tussen de twee steden met behulp van technologisch geavanceerde Airbus A350-900 vliegtuigen.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Financieel onvermogen TravelStore Bergen

Volgende bericht

Elbers bedankt voor topfunctie AF-KLM

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."