Nieuws

Collega’s Sunair bedanken ‘de heren’

Collega’s Sunair bedanken 'de heren'

Collega’s Sunair bedanken 'de heren'Al acht jaar op een rij worden de collega’s van stedenspecialist Sunair door de directie, Marc van Amsterdam en Jan Bert Wissink, getrakteerd op een weekend naar een wereldstad. Deze reisjes staan in het teken van teambuilding, gezelligheid en natuurlijk het opdoen van kennis over de betreffende stad en Sunair’s hotelaanbod! Afgelopen winter ging het uitje naar Lissabon, ”waarna wij als collega’s goed hebben nagedacht over hoe wij ‘de heren’ het liefst wilden bedanken voor deze leuke reis”, aldus Marly Martens (Sales Representative Sunair Vakanties). Uiteindelijk werd het een prachtige wereldkaart in de Sunair kleuren met daarop de tekst ‘Thank you for showing us the world!’ Marc en Jan Bert mochten de wereldkaart zelf onthullen, dat nu schittert in het directiekantoor.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Atilay Uslu populair in poll 'Wie wordt de nieuwe voorzitter ANVR'

Volgende bericht

Win gratis deelname aan Wereldworkshop Brussel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.