Nieuws

Colombiaanse delegatie naar Amsterdam voor infoavond Cartagena

Deel dit artikel

Amsterdam staat 11 april in het teken van Colombia/Cartagena tijdens een infoavond voor reisprofessionals, waarvoor ruim vijftien kenners uit Cartagena naar Nederland komen. Het event vindt plaats in Art’otel, studio 5&33, te Amsterdam (tegenover Amsterdam CS).

Tijdens de avond, die begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en duurt tot 21.30 uur, is het mogelijk je te laten informeren over één van de meest tot de verbeelding sprekende steden in Zuid-Amerika waarop KLM vier keer per week rechtstreeks vliegt.

De avond wordt georganiseerd door hotelassociatie Cotelco Cartagena in samenwerking met Caribbean Latin Reflections. Cotelco Cartagena is in 1998 is opgericht en telt meer dan 60 hotels die zich in de organisatie hebben verenigd met als gezamenlijk doel niet alleen de hotels, maar vooral Cartagena als toeristische bestemming te promoten. Schrijf je in door te mailen naar info@caribbeanlatin.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Forse uitbreiding aantal vluchten Groningen Airport

Volgende bericht

FTI: verkoop in Nederland boosten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.