Nieuws

Comfort Class actie bij Martinair

Martinair lanceert deze week een Comfort Class actie waar er gedurende vier weken lang kans gemaakt kan worden een Ipad. Zowel de passagier als de reisagent waar geboekt is maken ieder kans op een gratis Ipad. Er is een wekelijkse trekking en in totaal worden er zeven Ipads weggegeven. Voor alle passagiers lanceert Martinair volgende week een speciale Zomer actie: alle passagiers die een upgrade naar Comfort Class aanschaffen maken kans op een gratis Ipad. Het betreft upgrades die gekocht zijn in de periode 21 februari 2011 en 20 maart 2011, voor de reisperiode van 22 februari tot en met 31 oktober 2011. Na de upgrade gekocht te hebben kan binnen de verkoopperiode via een banner op martinair.nl een formulier worden ingevuld om kans te maken op een gratis Ipad.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Oad vanaf 1 maart weer naar Egypte

Volgende bericht

Corendon overweegt dagelijkse vlucht op Egypte

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.