Nieuws

Reisaanbieder zonder garantiestelling wordt hard aangepakt

Naast de ANVR die deze week met de reeds veelbesproken ‘zwarte lijst’ kwam, komt nu ook de Consumentenautoriteit in actie tegen reisaanbieders zonder garantiestelling. Er blijken nog steeds reisorganisaties actief te zijn die pakketreizen aanbieden zonder reisgarantie. De Consumentenautoriteit schrijft zo’n 100 bedrijven aan die vermoedelijk in overtreding zijn. De Consumentenautoriteit heeft de bevoegdheid op te treden tegen reisorganisatoren zonder garantiestelling. Indien deze bedrijven geen maatregelen nemen zoals de Consumentenautoriteit stelt, zullen zij voor de rechter worden gesleept.

Meer hierover in TravelPro nummer 2.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Driedubbele kans op gratis tickets bij Oad

Volgende bericht

Meest kindvriendelijke reisorganisaties 2011 bekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."