Nieuws

ConTagged.us brengt vinder en eigenaar snel samen

Iedereen maakt het op vakantie wel eens mee; mobiele telefoon, videocamera, fototoestel, paspoort verloren. Mensen die iets van waarde vinden, zijn in 80% van de gevallen bereid het aan de eigenaar terug te geven, zo blijkt uit publicaties. Maar wie is die eigenaar? Bovendien moet het vooral niet al te veel tijd kosten. Is dat wel het geval, dan verdwijnt de bereidwilligheid binnen 24 uur heel snel. Het geautomatiseerde systeem van conTagged.us biedt klanten de mogelijkheid om vinders te helpen hun vondst te melden. Razend snel, eenvoudig, 24 uur per dag en internationaal.

Hoe werkt het?
Het systeem werkt eenvoudig en doeltreffend. Men schaft eenmalig een pakket aan met diverse tags. Op de tags staat een QR-code, een ID-code, een websiteadres en instructies voor de vinder. De tags plak of bevestig je op de spullen. Wanneer iemand bijvoorbeeld de tablet vindt, is meteen duidelijk hoe hij of zij met de eigenaar in contact kan komen: via het scannen van de QR-code of via de website de vondst te melden. Het systeem informeert de eigenaar via e-mail en sms en stuurt de contactgegevens van de vinder. Onderling kunnen dan verdere afspraken gemaakt worden om het gevonden voorwerp weer terug te geven.

Nooit wat kwijtraken?
Alleen in Nederland wordt op jaarbasis al meer dan 100.000 eigendommen van enige waarde gemeld. De schatting is dat het aantal gevonden eigendommen vele malen groter is. Eigendommen zijn over het algemeen niet verzekerd tegen verlies, wel tegen diefstal. Eigendommen met een emotionele waarde zijn door geen enkele verzekering te dekken.

Winnen? TravelPro mag 25 pakketten weggeven. Wil jij kans maken op een van die pakketten, stuur dan voor 30 juli a.s. een mailtje naar info@travelpro.nl en vermeld daarin jouw NAW- en telefoongegevens. De winnaars worden door TravelPro op de hoogte gebracht.

Geen gokje wagen? Tegen een sterk gereduceerd tarief biedt ConTagged.us een CombiPack aan t.w.v.  € 6,95, nu voor slechts € 4,95. Een korting van ongeveer 30%! (exclusief € 1,45 porto (incl. BTW) per pakket) www.contagged.us/affiliate/travelpro

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Garuda Indonesia uitgeroepen tot beste cabinestaf ter wereld

Volgende bericht

Corendon vaart mee tijdens de Amsterdam Gay Pride

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."