Nieuws

Corendon Airlines met nieuwe bestemmingen vanaf Airport Weeze

Deel dit artikel

Corendon Airlines vloog eerder vanaf Airport Weeze naar Antalya. Nu worden ook routes naar Griekenland, Spanje en Egypte aan toegevoegd. Populaire vakantiebestemmingen zullen ook tijdens het winterseizoen worden bediend. 

Na een noodgedwongen onderbreking wegens corona, vliegt de Turkse luchtvaartmaatschappij sinds deze zomer tweemaal per week van Airport Weeze naar Antalya.

Sinds dit weekend vliegt de in Antalya gevestigde luchtvaartmaatschappij ook op Griekenland. De eerste vlucht van Corendon Airlines naar Rhodos werd op Airport Weeze ceremonieel uitgezwaaid. Luchthaven CEO Dr. Sebastian Papst verwelkomde de bemanning van de premièrevlucht naar Rhodos met een boeket bloemen. Kort daarna steeg een ander vliegtuig van Corendon Airlines voor de eerste keer op van Weeze naar Kreta. Tot het einde van het huidige zomerseizoen vliegt de populaire luchtvaartmaatschappij op vrijdag en maandag naar

Heraklion
Ook de vliegverbinding naar het zonnige Hurghada aan de Rode Zee in Egypte is afgelopen weekend van start gegaan. De Boeing-toestellen van Corendon Airlines zullen tijdens het winterseizoen elke zaterdag naar de Noord-Afrikaanse metropool vliegen.
Vanaf 4 november vliegt Corendon Airlines op zaterdag ook nog naar Gran Canaria. Het zonnige Canarische eiland wordt gedurende het winterseizoen tot eind april 2022 door vluchten vanaf de luchthaven Weeze bediend.

“Corendon Airlines is een zeer passende aanvulling op ons aanbod van zonnige vakantiebestemmingen. Wij zijn verheugd over deze samenwerking. De nieuwe winterbestemmingen zijn voor ons ook een duidelijk signaal dat Corendon Airlines op onze luchthaven vertrouwt”, zegt Sebastian Papst, directeur van Airport Weeze.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aruba verwelkomde ruim 500.000 bezoekers

Volgende bericht

MSC Magnifica: 21 afvaarten vanuit Nederland tot en met april 2022

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."