Nieuws

Corendon Airlines vanaf Duitse airports naar Ras Al Khaimah

Deel dit artikel

Vanaf 1 november 2022 voert Corendon Airlines zeven directe vluchten per week uit naar Ras Al Khaimah International Airport vanaf Duitse luchthavens: Frankfurt, Düsseldorf en München.

De vluchten versterken een belangrijke toeristische markt en zorgen voor een aanzienlijke wekelijkse toename van het aantal bezoekers aan een emiraat dat geliefd is om zijn uitzonderlijke natuurlijke en culturele kenmerken, zijn wereldwijde hotelmerken, zijn ongeëvenaarde aanbod aan avontuurlijk toerisme en de zon die het hele jaar door schijnt.

Binnen een vliegtijd van vijf uur is Duitsland al een top vijf toeristische bronmarkt voor Ras Al Khaimah; de lancering van nieuwe directe vluchten naar het emiraat zal naar verwachting een significante impact hebben op het toerisme naar de bestemming.

“We hebben uit de eerste hand de impact gezien van directe connectiviteit als een van de belangrijkste drijfveren van het toerisme, vooral in een post-pandemische periode.  We weten ook dat toeristen die rechtstreeks naar de bestemming komen, langer blijven en echt de tijd nemen om ons natuur-emiraat te ontdekken,” aldus Raki Phillips, Chief Executive Officer, Ras Al Khaimah Tourism Development Authority. “Hij voegt eraan toe: “Nu Ras Al Khaimah’s toeristische visie aan momentum wint, bouwt de samenwerking met gewaardeerde handelspartners en het veiligstellen van nieuwe luchtvaartallianties voort op deze vooruitgang, en het leveren van extra toerisme vanuit drie belangrijke Duitse steden, markeert een volgende belangrijke stap. We kijken ernaar uit om meer bezoekers te verwelkomen en hen aan te moedigen om alles te omarmen wat ons emiraat te bieden heeft, van stranden tot bergen, cultuur tot avontuur, en nog veel meer.”

“Met vakantiegangers die steeds meer op zoek zijn naar ruime, minder drukke bestemmingen, geschikt voor gezinnen, koppels en zelfs soloreizigers, past Ras Al Khaimah goed bij reizigers, vooral in de winter. Door samen te werken met een dynamische toeristische autoriteit en toonaangevende touroperators, en door belangrijke steden binnen ons netwerk met de bestemming te verbinden, zullen we de opwindende en groeiende toeristische visie van Ras Al Khaimah naar onze klanten brengen,” zegt Yildiray Karaer, CEO van Corendon Airlines.

Ras Al Khaimah is door de Gulf Cooperation Council uitgeroepen tot toeristische hoofdstad van de Golf voor zowel 2020 als 2021. De bestemming biedt een toeristische en evenementen infrastructuur van wereldklasse en een portfolio van wereldwijde hospitality merken – van ultra-luxe strandresorts, beheerd door enkele van de meest bekende namen in de sector, tot gezinsvriendelijke stad- en strandresorts. Het emiraat is het hele jaar door een oase van zonneschijn en beschikt over 64 kilometer ongerept strand, bloeiende mangroves en uitgestrekte terracotta duinen, evenals de dramatische, ontzagwekkende uitzichten van de majestueuze Hajjar bergen, waaronder de hoogste bergtop van de VAE – Jebel Jais, waar avontuurlijke activiteiten worden aangeboden, variërend van ’s werelds langste zipline, Jais Flight, tot de langste rodelachtbaan in de regio, de nieuwe Jais Sledder.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Films van Woody Allen zijn bijna allemaal gesponsord door bestemming”

Volgende bericht

Center Parcs breidt parken in zomer uit met buitenbioscoop

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."