Nieuws

Corendon blijft bestemmingen uitbreiden in 2011

Corendon komt in 2011 naast de nieuwe bestemming Macedonië ook met stedentrips naar onder andere Barcelona en Berlijn. Atilay Uslu: ‘Ik ben en blijf een Turkije-specialist, maar het klopt inderdaad dat wij steeds meer bestemmingen aanbieden’. Naast reeds genoemde bestemmingen zal Corendon in de zomer van 2011 onder andere ook Turkije, Griekenland, Egypte, Noord-Cyprus, Bulgarije en Tunesië aanbieden. In Barcelona heeft Corendon voor de duur van drie jaar twee bed & breakfast hotels met beiden vijf 2-persoonskamers garant gecontracteerd. Onder het concept ‘Casa di Barcelona’ wil de touroperator op deze manier voor jong en oud een ‘eigen’ huis bieden in de Catalaanse stad.

In TravelPro 39 die deze week verschijnt vertelt Atilay Uslu in een interview met TravelPro meer over zijn verwachtingen, doelen, de samenwerking met transavia.com en de nieuwe bestemmingen van Corendon.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

FerryFinder nu beschikbaar voor de iPhone

Volgende bericht

Stelling van de week #39

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.