Nieuws

Corendon Mangrove Beach Resort start en finish KLM Curaçao Marathon

De organisatie van de KLM Curaçao Marathon laat weten blij te zijn om aan te kunnen kondigen dat Corendon Mangrove Beach Resort het start en finish resort zal zijn voor zowel de achtste, negende als tiende editie van de marathon.

Zaterdag 27 november start de vijf kilometer om 17.30 uur, waarbij over de Pantoonbrug (Swinging Old Lady) wordt gerend. Zondag 28 november start de vijf kilometer om 18.15 uur, de 21.1 kilometer om 17.15 uur en de 42.2 om 15.15 uur. Het parcours van de tien, 21.1 en 42.2 brengt de renners over de Julianabrug.

Alle deelnemers die zich hebben ingeschreven en betaald voor de 2020 race zijn automatisch overgezet naar 2021. De Race is AIMS/IAAF gecertificeerd en georganiseerd op het hoogste internationale niveau.

“We zien je graag weer aan de start in ‘Dushi’ Curaçao”, zo laat Kees van Muiswinkel (voorzitter Stichting Run in the Sun). Geïnteresseerden kunnen hotel en vlucht voor de KLM Curaçao Marathon al boeken (met geld-terug-garantie) via KLM Holidays.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sandals Royal Barbados heropent met 66 nieuwe suites

Volgende bericht

Nieuwe service KLM: online check covid-documenten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.