Nieuws

Corendon: ook in winterseizoen vanaf Maastricht

Deel dit artikel

Nadat het aanbieden van vluchten vanaf deze luchthaven erg succesvol is gebleken in het zomerseizoen, heeft Corendon besloten om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Corendon vliegt vanaf november twee keer per week naar Antalya in Turkije en naar Banjul in Gambia.

Atilay Uslu, oprichter Corendon: “In het zomerseizoen is gebleken hoe populair vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport is, dus het is voor ons een logische stap om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf deze luchthaven. We hebben besloten om naar de populaire winterzonbestemming Gambia te vliegen dat ondertussen alweer de negentiende bestemming is die wij aandoen vanuit Limburg. Gambia is een fantastische vakantiebestemming, want de zon schijnt er altijd, de bevolking is erg gastvrij en je vindt er prachtige stranden. Daarnaast vliegen we twee keer per week naar Antalya. Vanuit daar bieden we diverse rondreizen aan naar onder andere Cappadocië. Uiteraard kunnen onze gasten ook in de winter gratis parkeren naast de luchthaven.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Regent Seven Seas Cruises kondigt 2021 World Cruise aan

Volgende bericht

Oad: nu ook wintersportvakanties naar Noorwegen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."