Nieuws

Corendon presenteert groene droom tijdens Vakantiebeurs

Corendon zet zich in voor haar bestemmingen en gaat voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in 2011. De eerste stap in deze richting wordt gezet met het planten van één miljoen jonge bomen in de omgeving van Antalya en Pamukkale. Zo gaan low cost reizen en low cost compenseren hand in hand bij Corendon. Tevens gaat Corendon in het zomerseizoen 2011 chartervluchten aanbieden vanaf Groningen, Maastricht en Eindhoven.

Bezoek Corendon tijdens de Vakantiebeurs (Hal 7, standnummer D.044) en laat je verrassen door het zomeraanbod voor 2011. Daarnaast presenteert Corendon op de beurs ook haar nieuwste bestemming Macedonië. Deze ‘oude’ bekende waar in de jaren 80 velen duizenden Nederlanders op vakantie gingen is weer helemaal terug van weggeweest. Corendon vliegt vanaf 6 mei maar liefst 2 per week naar de luchthaven van Ohrid. Op de beurs wordt ook het Macedonië magazine gepresenteerd.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Topjaar voor New York City

Volgende bericht

Passagiers Turkish Airlines overmeesteren kaper

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.