Nieuws

Corendon vaart mee tijdens de Amsterdam Gay Pride

Corendon vaart dit jaar voor de eerste keer mee tijdens de Canal Parade van de Amsterdam Gay Pride, op zaterdag 2 augustus. Hiermee laat de touroperator zien dat het tijd is voor een emancipatie binnen etnische groeperingen. Corendon deed dit ook tijdens de Olympische Spelen van afgelopen winter, toen het bedrijf 50% homokorting aanbood op reizen naar Sotsji.

Binnen Corendon is tolerantie vanzelfsprekend en werken er veel mensen met verschillende culturele achtergronden, geloven en geaardheden. Daarom is Corendon de trotse sponsor van de Amsterdam Gay Pride 2014 en vaart het gezelschap mee tijdens de Canal Parade met een eigen Gay Pride Corendon Boeing 737.

Winnen!
En jij kan samen met Corendon de grachten van Amsterdam bevaren tijdens de Amsterdam Gay Pride. Heb jij een goede of ludieke reden om mee te mogen varen op boot van Corendon, laat het ons weten! Stuur voor 22 juli aanstaande een mailtje naar info@travelpro.nl of zet je reactie onder het Facebook-bericht.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ConTagged.us brengt vinder en eigenaar snel samen

Volgende bericht

Nieuw initiatief de Jong Intra Vakanties: “Vrienden van”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."