Nieuws

Corendon vanuit Curaçao waarschijnlijk ook naar Bonaire

De vluchten die Corendon Dutch Airlines vanaf 15 december tussen Curaçao en Sao Paulo gaat uitvoeren worden mogelijk gecombineerd met Bonaire.

Dat bevestigt de woordvoerder van Corendon tegenover Bonaire Nieuws. Corendon laat ook weten dat het definitieve besluit hierover nog niet is genomen.

Corendon stationeert deze winter een van haar Boeings 737-800 op Curaçao in samenwerking met Divi Divi Air en vliegt vanaf 10 december vijf keer per week de route Curacao – St. Maarten. Vanaf 15 december wordt twee keer per week vanuit Curaçao naar Sao Paula gevlogen en waarschijnlijk gecombineerd met Bonaire.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Attracties Parijs op slot komend weekend

Volgende bericht

Luchtverkeer mogelijk ontregeld na Brexit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."