Vacature

Corendon zoekt Contact Center Reisadviseurs Antalya – Gesloten

Als reisadviseur op ons Contact Center te Antalya handel je boekingen af van zowel consumenten als reisagenten. Ook sta je klaar voor allerhande vragen betreffende de boekingsprocedure en geef je de klant informatie over o.a. de bestemming c.q. het hotel. Na een intensieve inwerkperiode maak je deel uit van een jong verkoopteam. Wij zoeken Nederlandstalige kandidaten die beschikken over een passende opleiding in het toerisme en/of toerisme/Contact Center ervaring hebben. Kandidaten dienen enthousiast maar vooral klantgericht, service-minded en commercieel ingesteld te zijn.

Functie-eisen & competenties:

  1. Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  2. Enthousiast
  3. Heldere en duidelijke telefoonstem
  4. Klant- en servicegericht
  5. Commercieel ingesteld & probleemoplossend
  6. Overtuigingskracht
  7. Stressbestendig
  8. Sociaal & flexibel
  9. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  10. Beheersing van de Engelse taal

Corendon Antalya
Corendon Touristic is een Turkse organisatie, gevestigd in de omgeving Lara en is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Wij kunnen je hulp bieden bij het vinden van woonruimte in de prachtige omgeving van de Turkse Rivièra. Na een interne training van twee weken, in groepsverband, ga je met ondersteuning van een seniormedewerker in de praktijk aan de slag! Beschik jij over bovenstaande competenties, stuur dan je motivatiebrief met CV naar: hrantalya@corendon.nl.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stip zoekt Junior Marketeer  - Gesloten

Volgende bericht

Lufthansa krijgt groen licht voor overname inboedel airberlin

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.