Vacature

Corendon zoekt E-Business Application Development Manager

Stap in de wereld van Corendon!
Altijd de beste vakantiedeals. Dit motto heeft Corendon gebracht waar we vandaag staan. Corendon is een van de grootste reisorganisaties van Nederland en België. We zijn ondernemend en vernieuwend. Daarom organiseren we niet alleen vakantiereizen, maar hebben we ook eigen luchtvaartmaatschappijen en bouwen we een gevarieerd hotelportfolio op.

De reisbranche kent een hoge mate van automatisering. Digitale orderafhandeling, elektronische reserveringssystemen, data uitwisseling, complexe web platformen, innovatieve marketing automation: je vindt het allemaal bij ons. Voor ons compacte team zijn we op zoek naar een enthousiast nieuw teamlid die samen met ons de uitdaging aan gaat om de uiteenlopende online systemen van het bedrijf aan te passen aan het snel veranderende digitale landschap.

Werkzaamheden
Als E-Business Application Development Manager ben je verantwoordelijk voor de correcte werking en aanpassing van online systemen ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Je geeft adviezen en vertaalt de bedrijfsdoelen en wensen naar de juiste ICT implementaties. Je houdt je bezig met de implementatie, het beheer en optimalisatie van (online) systemen, zoals bijvoorbeeld statistieken en analyse systemen en online marketing systemen.

Naast het uitvoeren van de overige E-business gerelateerde activiteiten, stuur je de externe ontwikkelteams aan. Je communiceert en stemt de planning en ontwikkelingen af met interne en externe belanghebbenden. Ook bewaak je de afgesproken tijdlijnen met betrekking tot oplevering van functionaliteiten van online systemen.

Ben jij in staat om beslissingen te nemen op IT gebied, kan je goed zelfstandig werken en heb je passie voor de reisbranche? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie-eisen en competenties:
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
• Je beschikt over een afgeronde HBO informatica of gerelateerde opleiding;
• Je hebt relevante aantoonbare (werk)ervaring;
• Je beschikt over adequate kennis van relevante computerprogramma’s, programmeertalen en
technieken om de functie te kunnen uitoefenen.
• Kennis van diverse Internet technieken en ervaring met diverse online systemen is een pré.
(Google Analytics, Atlassian Jira, Atlassian Confluence, HTML/CSS/Javascript, SQL, Qlikview etc.)
• Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid Nederlands en Engels;
• Je bent resultaatgericht, stressbestendig en accuraat.

Wij bieden:
• Een collegiale en informele sfeer, waarbij er geen sprake is van ellenlange vergaderingen of dikke beleidsrapporten. We hanteren korte lijnen en richten ons op de klant;
• Personeelskorting in binnen- en buitenland;
• Een gratis reisverzekering na de proeftijd;
• 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen op fulltime basis;
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen, reageer dan z.s.m. met een CV en motivatie naar: vacatures@corendon.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stip zoekt Marketing Coördinator

Volgende bericht

Corendon zoekt meerdere fulltime Customer Service Agents (Antalya)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."