CoronavirusNieuws

Corendon zoekt proefslapers voor Corendon Village

Deel dit artikel

Vanaf 1 juni 2020 opent Corendon Village Amsterdam weer haar hoteldeuren. Corendon heeft het hotel volledig aangepast zodat het voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast hebben ze het concept aangepast en kunnen gasten nu verblijven op basis van All Inclusive in het viersterrenhotel.

Corendon zoekt proefslapers die het All Inclusive hotel aan de Costa Holanda komen testen binnen de anderhalve meter-richtlijnen. “Met jouw ervaring kunnen wij onze service en beleving nóg beter afstemmen op onze toekomstige gasten. Bij aankomst in ons hotel krijg je hiervoor een checklist overhandigd, die je de volgende dag met jouw feedback bij de receptie kunt inleveren. We willen jou, als gewaardeerde reisagent, natuurlijk ook deze kans bieden”, aldus Corendon.

Aanmelden
Het proefslapen vindt plaats op 4 of 5 juni 2020 voor één nacht in een tweepersoonskamer. Bij interesse kan je je hier aanmelden. Aanmelden kan tot en met 27 mei 12.00 uur. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 21 mei 2020 at 13:23

    Ik heb gewerkt voor Tui in Griekenland en zie het als uitdaging om te komen proefslapen en mee te denken .

Vorige bericht

Koning Willem-Alexander waardeert samenwerking Transavia, Corendon, TUI en KLM

Volgende bericht

Griekenland wil half juni opengaan voor toeristen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.