CoronavirusNieuws

Coronabesmettingen: VK, Griekenland, Nederland en Portugal vallen op

Het aantal coronabesmettingen in het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Nederland en Portugal vallen op in de TravelPro Barometer. Het tweewekelijks landelijk gemiddelde per 100.000 inwoners van Griekenland laat met 167,01 een stijging zien ten opzichte van een maand geleden (127,16).

Meer gedifferentieerd is de kaart die Griekenland zelf bijhoudt, waarbij ver kan worden ingezoomd op de eilanden. Zo is te zien dat het aantal besmettingen op centraal Kreta rondom Heraklion aan het toenemen is, evenals het aantal besmettingen op Mykonos.

Het gemiddeld aantal besmettingen per 100.000 inwoners in de afgelopen twee weken is in Portugal nog altijd flink hoger dan 200 met 286,05, waar de ECDC-lijst nog een gemiddelde van 168,78 laat zien. Het Verenigd Koninkrijk (583,36) en Nederland (261,38) komen ook ver boven de 200 uit.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Zonder test, maar met gezondheidsverklaring naar Turkije

Volgende bericht

Frankrijk en Griekenland verplichten Corona Certificaat (​DCC) op allerlei plekken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.