Nieuws

Coronatest2travel.nl volgende week live

De website coronatest2travel.nl, met alle informatie rondom de PCR-testen die ANVR-leden kunnen aanbieden aan hun klanten, gaat volgende week woensdag live. Dat heeft Frank Radstake laten weten aan TravelPro.

Het is mogelijk om PCR-testen te laten doen op 45 testlocaties, maar er kan snel worden opgeschaald. Radstake benadrukt dat er wordt gewerkt met hoogwaardig gekwalificeerd personeel en dat de PCR-testen worden aangeboden voor € 69 per test ongeacht hoeveel klanten je als reisagent of touroperator doorstuurt.

Naast het nieuws over de lancering van de website laat Radstake weten dat de ANVR hard blijft werken aan het gratis maken van testen. “Daarover hopen we binnen twee weken meer zekerheid over te hebben. Het ziet er hoopvol uit.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

HINT (foto) - Weet jij wie de tweede Masked Traveller is?

Volgende bericht

Geen testen of quarantaine voor gevaccineerden die reizen binnen EU

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.