CoronavirusNieuws

Coronavirus: KLM deelt netwerkwijzigingen

Ook vandaag heeft KLM wijzigingen gemaakt in het netwerk in verband met het coronavirus. Bekijk hieronder het overzicht.

Curaçao
De vluchten naar/van Curaçao worden vooralsnog uitgevoerd om klanten vanaf Curaçao naar Nederland te brengen.

Istanbul
De vluchten naar/van Istanbul worden vooralsnog opgeschort vanaf 14 maart.

Buenos Aires/Santiago de Chile
De vluchten naar/van Buenos Aires/Santiago de Chile worden vooralsnog opgeschort vanaf 15 maart tot en met 28 maart.

Koeweit/Bahrain
De vluchten naar/van Koeweit/Bahrain worden vooralsnog opgeschort vanaf 13 maart. Op 16 maart en 21 maart wordt er nog wel een retourvlucht van Amsterdam naar Bahrain uitgevoerd.

India
In verband met reisrestricties in India vervallen de volgende vluchten: Bangalore: 16 maart, Bombay: 17 en 19 maart, Delhi: 18 maart

Hong Kong
De vluchten van Hong Kong naar Schiphol worden op 14 en 17 maart alleen met vracht uitgevoerd.

Zuid-Korea
De vluchten naar/van Seoel Incheon worden met ingang van 14 maart vooralsnog opgeschort tot en met 28 maart.

Italië
De vluchten naar/van Italië worden met ingang van 14 maart vooralsnog opgeschort tot en met 28 maart.

Met ingang van vandaag, 13 maart, om 18.00 uur mogen passagiersvluchten uit China (inclusief Hong Kong), Iran, Italië en Zuid-Korea in verband met het coronavirus vooralsnog gedurende veertien dagen niet meer landen in Nederland. Vluchten die al vertrokken zijn, mogen wel landen. Dit betekent dat vanaf morgen alle KLM-vluchten van en naar Italië (drie per dag) en Zuid-Korea (drie per week) worden geannuleerd. KLM vloog nog maar mondjesmaat op deze bestemmingen, nadat in een eerder stadium de capaciteit al flink was gereduceerd. Vanuit Hong Kong naar Amsterdam wordt alleen met vracht gevlogen. KLM heeft de vluchten naar China al eerder opgeschort en vliegt niet op Iran.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kosteloos omboeken of vlucht wijzigen bij Ryanair

Volgende bericht

Transavia: (nog) geen coulance-regeling

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.