CoronavirusNieuws

Creatief tijdens crisis: Daniëlle Werner (ZRA bij Face2Face Travel) verkoopt kaarten

Daniëlle Werner (ZRA bij Face2Face Travel): “We hebben onze familie, vrienden en misschien zelfs buren al lange tijd niet meer ‘Face2Face’ gezien. Hoe leuk is het dan om een van deze kaarten te sturen? Om hem of haar uit te nodigen voor een glaasje wijn? Of heb je zin om even lekker gek te doen? Stuur dan de kaart Let’s go Coconuts. Er is nog veel meer keuze.”

De kaarten zijn ontstaan in samenwerking tussen de Groningse Travel Designer en ZRA bij Face2Face Travel Daniëlle Werner en de Limburgse grafisch ontwerper Kristel van den Boom. Hun jarenlange zakelijke verbondenheid, waaruit een heuse vriendschap is ontstaan gaan de vele Nederlandse tussenliggende provinciegrenzen voorbij. “Wat de een zegt, vult de andere aan”, zegt Daniëlle.

Ingepakt als een cadeautje
“Het is al een feestje om de tekst op de achterkant van de kaart te schrijven, want die is bedrukt met een leuk watermerk.” Een setje van zes kaarten en enveloppen zijn verkrijgbaar voor € 8,95 incl. verzendkosten. De kaarten worden geleverd met een Kraft papieren envelop en ingepakt als cadeautje. Mensen kunnen via een Tikkie betalen. De kaarten zijn te bestellen via Facebook.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reactie ANVR op verlenging SGR-voucher

Volgende bericht

Lees TravelPro 22 van 29 mei 2020 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."