Advertorial

Cross selling?

Deel dit artikel

Blijf doorlezen! Ik weet het, saaiste titel ooit, maar het is belangrijk. Maak meer marge en maak je voorstel uniek in een handomdraai. Dit bereik je met cross selling. Je verkoopt naast de reis een groot aantal extra producten waar jij extra aan verdient. Je doet het waarschijnlijk al zonder dat je het zelf weet. Denk aan de huurauto, de reisverzekering, transfers, excursies, etcetera. De EurAm-website werd gebouwd met deze belangrijke verkoopvorm in gedachte.

De offerte-fase is het ideale moment om je klant te inspireren zodat er bijzondere producten bij geboekt worden. Het maakt je offerte interessanter als jij daar alvast een leuke tuk-tuktour in Porto aan toevoegt of die zipline experience in Costa Rica. Ken je de bestemming niet zo goed? Onze website geeft tal van suggesties voor excursies ter plaatse en ook ons Support Team in Leuven helpt je graag op weg.

Niet alleen de offerte-fase is een ultiem cross selling contactmoment. De komende maanden zijn er zeker nog enkele contactmomenten met de klant die reeds boekte. Herinner je klant er op tijd aan dat hij voor vertrek nog tal van leuke ervaringen kan vastleggen. Dat betekent voor je klant minder wachtrijen ter plaatse, zekerheid van toegang en nog veel meer voorpret. Voor jou is het een interessante extra en je maakt als reisprofessional het verschil voor je klant.

Wat hebben we zo al in stock wat betreft cross selling op euram.eu? Alle locaties met toeristische trekpleisters bieden je op onze website excursies, stadsbezoeken, museumpassen, culinaire tours, helikoptervluchten, ferry tickets, noem maar op.

Welke producten mogen wat ons betreft niet missen in het reisschema van je klant? In San Francisco boek je natuurlijk een fietstour en in Las Vegas een diner bij het Hard Rock Café gevolgd door een spectaculaire show van Cirque du Soleil. Had je misschien zelf ook al bedacht. Maar ken je de mogelijkheid om met een ranger een privétour te maken door Yosemite National Park? Of wat denk je hier van: salsa lessen in Havana, meerdaagse wilderness pakketten op Vancouver Island, jeep- en hikingtours vanuit Moab, walvissen spotten in Uvita (Costa Rica), toegang tot de hippe nachtclub Coco Bongo in Cancun…

En dat is dan nog maar een kleine greep uit ons aanbod in Noord- en Midden-Amerika. Op onze website bieden we natuurlijk ook een diverse excursies en activiteiten aan op onze Europese bestemmingen: Spanje, Portugal en Italië. Zeg nu zelf, met zo’n keuze aan extra’s maak jij toch de ultieme offerte voor je klant?

EurAm, tailormade for you!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager EurAm


Deel dit artikel
Vorige bericht

Pestuitbraak Madagaskar: nog geen negatief reisadvies...

Volgende bericht

GDS-toeslag KLM definitief: reisagent niet buitenspel

Auteur

Redactie Travelpro

redactie