Nieuws

Cruise Travel 25 jaar

Deel dit artikel

Vanuit hun woonhuis begonnen Dave en Corrie Broere in 1986 met het aanbieden van cruises met het kleine, gezellige cruiseschip Aquarius van de rederij Hellenic Mediterranean Lines.

Vanwege de scherp gecalculeerde prijs werd deze cruise direct een succes en werd een cruisevakantie betaalbaar voor een grote groep mensen. De succesvolle verkoop had tot gevolg dat steeds meer rederijen hun producten via Cruise Travel op de Nederlandse markt wilden aanbieden. Door de snelle groei van het bedrijf werd in 1998 een nieuw kantoorpand berokken in het centrum van Putten met een eigen reisbureau op de begane grond. In 2002 deden de Broere’s een stapje terug en nam dochter Fleur het roer over, samen met haar man Norbert van der Glas. Zoon David, ook werkzaam in het familiebedrijf, werd eveneens aandeelhouder.

Voorloper
Momenteel werken er zo’n 80 mensen bij Cruise Travel, deels fulltime, deels parttime. Samen verzorgen zij voor meer dan 20.000 klanten per jaar een cruisevakantie. Het bedrijf is voorloper op het gebied van cruiseverkoop. Zij was de eerste in Europa met een online boekingssysteem waarin klant en reisagent online de actuele beschikbaarheid en prijs van een groot aantal cruises kan zien en daadwerkelijk kan boeken. Cruise Travel organiseert unieke scheepsbezoeken op grote schaal (de Cruise Dagen) en jaarlijks het grootste cruise-evenement van Nederland, de Cruise Beurs (1 en 2 oktober in Den Haag). Ook biedt zij haar klanten vele voordelen en extra’s in de Cruise Travel Club en met het Air Miles programma.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Sudtours focust op Dubai winter 2011/2012

Volgende bericht

Bali verkozen tot beste eiland van Azië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."