Nieuws

Cruisewinkel en Zeetours: feesten in de grootste club op zee

Cruisewinkel, Zeetours en BigCityBeats houden van 12 tot 16 augustus 2019 de WORLD CLUB DOME Cruise Edition. Tijdens dit unieke evenement zullen ruim 50 internationale top-DJ’s en acts vanuit de hele wereld aan boord stappen om cruiseschip de Norwegian Pearl om te toveren tot de grootste club op zee.

De vijfdaagse party cruise vertrekt vanuit Barcelona naar Ibiza – waar het een nacht blijft liggen – en keert via Sète weer terug naar Barcelona. De volgende DJ’s hebben hun deelname bevestigd: Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, MATTN, Le Shuuk, Timmy Trumpet en vele anderen.

Norwegian Pearl: de varende club
300 meter lang, 15 dekken, ruimte voor bijna 2.400 passagiers en volledig gerenoveerd in 2017: maak kennis met de Norwegian Pearl. Dit bijzondere schip van de Amerikaanse rederij Norwegian Cruise Line belooft haar gasten een unieke ervaring door onvergetelijk nachtleven, een gevarieerde keuze aan restaurants en nog veel meer.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Inschrijvingen PASRA Airline Express 2019 open

Volgende bericht

Neckermann: exclusieve samenwerking met TradeTracker

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."