Nieuws

CTO houdt roadshows: 15 & 16 oktober

Deel dit artikel

Vergroot je kennis over het Caribisch gebied! Proef de swingende en kleurrijke sferen en maak kennis met de bijzondere kleine en grote eilanden. Van relax vakanties aan één van de vele witte stranden tot actieve vakanties vol avontuur: je kunt het allemaal beleven in de Caribbean!

Tijdens de roadshow van de Caribbean Tourism Organization worden presentaties gegeven door de Caraïbische eilanden en andere partners en is er een diner in Caribische sferen. Na de presentaties is er ruimte om te netwerken met de aanwezige partners tijdens de speeddate sessies. Als afsluiting van de avond maak je ook nog kans op mooie prijzen!

Aanwezige partners: AMResorts, Amsterdam Manor Beach Resort, Bahamas Tourist Office, Belize Tourism Board, British Virgin Islands Tourist Board & Film Commission, Condor, Curaçao Tourist Board, Eurowings, Jamaica Tourist Board en St. Maarten Tourist Bureau.

Data en locaties
15 oktober 2018: La Cubanita Groningen | Gedempte Zuiderdiep 137, 9711 HE Groningen
16 oktober 2018: Beachclub Degreez Panheel | Velkenskamp 1, 6097 NN Panheel
Programma van de avond: 18:00 – 22:00 uur

Inschrijven
Wil jij er graag bij zijn? Schrijf dan in via deze link.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Wij keren altijd uit bij vluchtvertraging en -annulering”

Volgende bericht

SunExpress: komende zomer vanaf Eindhoven naar Turkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."