CoronavirusNieuws

Curaçao en Aruba accepteren geen gorgel/mondspoeling-test

Het Curaçao Tourist Board heeft laten weten dat de gorgel/mondspoeling-test niet wordt geaccepteerd. Reizigers dienen voor ieder persoon in het reisgezelschap een certificaat van een negatief testresultaat van een COVID-19 PCR-test te laten zien en uitgeprint bij zich te dragen. Deze test mag maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen.

De overheid van Curaçao vindt de gorgeltest niet betrouwbaar genoeg. Reizigers moeten daarom een gebruikelijke PCR-test doen waarbij monsters worden afgenomen van nasale/orale swaps. Gisteren dreigden er tientallen KLM-passagiers te stranden op HATO airport. Vanaf aanstaande zaterdag neemt de airline alleen passagiers aan boord die de gebruikelijke PCR-test hebben gedaan.

Aruba
Ook Aruba accepteert de gorgel/mondspoeling-test niet meer liet het verkeersbureau desgevraagd aan TravelPro weten.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Curaçao accepteert geen gorgel/mondspoeling-test  TravelPro Curaçao accepteert geen gorgel/mondspoeling-test  TravelPro […]

Vorige bericht

Retail lijkt willekeurig nakomen van gemaakte afspraken niet langer te accepteren

Volgende bericht

Emirates dekt passagiers tegen Covid-19 kosten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.