Nieuws

Curatoren Oad Groep stellen onderzoek in naar Rabobank

De curatoren van Oad Groep stellen een onderzoek in naar de rol en de hoogte van de vorderingen van de Rabobank tijdens het faillissement van Oad Groep.

Twee maanden na het faillissement,  is de schuld – ruim € 11,9 miljoen – afgelost aan de Rabobank. Dit bedrag kwam tot stand uit opbrengsten van verkochte onderdelen van de Oad Groep. “Na onderzoek is gebleken dat de bank veel meer onder zich heeft dan nodig is voor betaling van de vordering van € 11.912.089”, zeggen curatoren Stekelenburg en Meulenberg in het faillissementsverslag dat gisteren verscheen. “Er is gebleken dat naast die € 11,9 miljoen allerlei bedragen rechtstreeks uit failliete onderdelen van de Oad Groep bij de Rabobank terecht kwamen”, zegt de woordvoerder van de curatoren in dagblad Tubantia. Die bedragen zijn inmiddels op last van de curatoren teruggeboekt.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisagenten aan de slag tijdens Disney Ratatouille kookworkshop

Volgende bericht

Iberia vliegt weer op Amsterdam Madrid

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."