Nieuws

“Cyprus ook uitstekend als winterzonbestemming”

Deel dit artikel

Gisteravond werden tientallen reisagenten bijgepraat over de laatste ins- and outs van Cyprus. Karin van Dam en Inge Lankes van het Cyprus Verkeersbureau namen het woord tijdens de ‘Get a taste of Cyprus’ bbq.

“In het begin van het jaar had Cyprus het moeilijk, maar de cijfers zijn de afgelopen maanden weer gestabiliseerd en we zitten qua toeristenaantallen weer op het niveau van vorig jaar”, aldus Lankes. “We zijn al enkele jaren bezig om vluchten door te trekken in het winterseizoen en dat is nu gelukt. Transavia blijft komende winter vluchten aanbieden en dat is goed voor het toerisme in het laagseizoen. De zomer is populair op Cyprus, maar je kan het eiland ook uitstekend als winterzonbestemming aandoen”, laat van Dam weten.

Tijdens de presentatie werd ook bekend dat het verkeersbureau voor de tweede keer dit jaar een ‘Expeditie Cyprus’ gaat houden. Door het grote aantal inschrijvingen was het mogelijk om de studiereis te herhalen. De studiereis vindt plaats van 11 tot en met 15 november. Van Dam: “Een bestemming verkopen werkt beter als je het product ook met eigen ogen hebt gezien.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ryanair vraagt om drie nieuwe landingsbanen in Londen

Volgende bericht

Nieuwe Richtlijn Pakketreizen (4): "Lobbyen en informeren in alle openheid"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.