Nieuws

Cyprus organiseert dagje Amsterdam voor reisagenten

Amsterdams dagje Cyprus verkeersbureau voor reisagentenHet Cyprus Verkeersbureau nodigt reisagenten uit op zondag 25 augustus aanstaande om mee te gaan varen door de Amsterdamse grachten. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan het jubilerende dierenpark Artis, dat 175 jaar bestaat.

In het dierenpark is een speurtocht uitgezet, geschikt voor jong en oud, waarbij de kinderen van alles leren over de dieren in Artis en reisagenten allerlei handige informatie krijgen over het veelzijdige eiland Cyprus. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de ‘Cyprus’ speurtocht!

Inschrijven
Inschrijven kan met en/of zonder kinderen voor donderdag 25 juli aanstaande.

Wat moet je doen?
Like de Facebookpagina van het Cyprus Verkeersbureau; www.facebook.com/CyprusVerkeersbureau. Stuur ons daarna een mail o.v.v. Cyprus dag 25 augustus met jouw inschrijving naar info.cyprus@kpnmail.nl. Deze actie is geldig voor reisagenten met en/of zonder kinderen. 
Maximaal één kind (tussen 4-12 jaar) per reisagent.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Centraal en Noord-Noorwegen extra toegankelijk door directe vlucht

Volgende bericht

Darwin Airline bezoekt Nederlandse reisagenten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.