CoronavirusNieuws

Czech Airlines: nog plek voor tien Nederlanders op vlucht Hurghada – Praag

SPOED – De Nederlandse Ambassade in Caïro laat weten dat Czech Airlines nog plaats heeft voor circa tien Nederlanders op de vlucht die morgenochtend om 06.05 uur vertrek vanuit Hurghada naar Praag.

Belangstellenden dienen zich voor 19.00 uur vanavond aan te melden bij KAI-CA@minbuza.nl met volledige naam, geboortedatum, paspoortnummer, email en contact nummer. Er zijn geen ticketkosten verbonden, wel voor eventueel aansluitende vlucht naar Amsterdam vanuit Praag. Die kosten moeten ter plaatse worden voldaan door de reiziger.

Originele Apple en Samsung devices tegen een scherpe prijs kopen? Refurbished.nl heeft de beste kwaliteit refurbished toestellen en accessoires. Zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en beoordeeld op kwaliteit.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Luchtruim Kenia dicht vanaf woensdag

Volgende bericht

KLM stopt tijdelijk met Weet&Win!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.