Nieuws

D-Reizen Bunnik wint Oad incentive actie

Ter gelegenheid van de introductie van het verre rondreizen product organiseerde Oad een incentive actie voor reisagenten. Het winnende kantoor mocht met het team naar de spetterende musical ‘On your feet’ inclusief pauze-arrangement. Een blije Ingrid Hoogerheide (links op de foto) nam de prijs in ontvangst van accountmanager Retail Mirelle Bergenhenegouwen.

Zo boekte Ingrid voor haar klanten de prachtige Zuid-Afrika rondreis ‘De wereld in één land’. Ingrid heeft voorheen zelf deze reis met Oad gemaakt en kon dus uit eigen ervaring adviseren.

“Sinds dit jaar biedt Oad weer verre reizen aan. De bestemmingen zijn naast Zuid-Afrika, Marokko, Israel/Jordanie, Verenigde Staten, Thailand, Maleisië, Vietnam, Indonesië en China. De reizen, die door deskundige Nederlandssprekende Oad reisleiding worden begeleid, bieden de bekende highlights, maar ook verrassende elementen. De genoemde excursies én entreegelden zijn inclusief. De hotels zijn van een uitstekende middenklasse kwaliteit en hebben een goede ligging, dus centraal in de steden en nabij de Nationale Parken. De verre reizen zijn te vinden in de brochure ‘Oad Rondreizen 2018′”, aldus Bergenhenegouwen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Aanvallen uitgevoerd op Syrië

Volgende bericht

Win bij Holiday Extras: gratis loungebezoek

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."