Nieuws

D-reizen verwacht run op zomervakanties

Deel dit artikel

De ervaring leert dat er na de kerstdagen massaal op zoek wordt gegaan naar de zomervakantiebestemming voor het aankomende jaar. D-reizen is daarom voorbereid op een ware run op zomervakanties. De maandag na kerst blijkt dat het aantal boekingen ongeveer 45% hoger ligt dan op een willekeurige dag in de weken ervoor.

D-reizen heeft extra personeel paraat staan en de winkels zijn op maandagavond extra geopend. Het aantal telefoontjes en winkelbezoeken is op de eerste maandag na Kerst ongeveer 50% hoger dan op een willekeurige dag in de weken daarvoor. De website van D-reizen rekent op maar liefst 60% meer bezoekers op de eerste maandag na Kerst.

Nederlanders houden van lijstjes en om de zoektocht naar een ideale vakantiebestemming eenvoudiger te maken presenteert D-reizen in haar winkels en op haar website diverse top 10’s. Bovendien is het via de lijstjes ook meteen inzichtelijk welke accommodaties nog beschikbaar zijn. Kijk voor vakantie inspiratie op www.d-reizen.nl of bezoek een van de D-reizen winkels in de buurt.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Hans de Roode
    27 december 2010 at 16:15

    Leuk verhaal van d-reizen….jammer dat zoveel mensen het ook geloven.
    Kapsones in optima forma
    Als A-reizen is 1e keus, B-reizen 2e keus,waarom dan voor D-reizen kiezen?

Vorige bericht

Première ‘Holland America Line Cruise Experience’ op de Vakantiebeurs

Volgende bericht

Mark Schwab nieuwe CEO Star Alliance

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."