Nieuws

D-rt Groep: verhogen slagkracht met Binamics

De D-rt Groep (D-reizen, VakantieXperts) gaat voor zijn managementinformatie samenwerken met Binamics, een bedrijf uit Lelystad dat Business Intelligence binnen de reisbranche en retail verzorgt. VakantieXperts maakte al gebruik van de diensten van Binamics. Nu volgen ook de volledige organisatie van D-reizen en de medewerkers van de D-rt groep op het hoofdkantoor in Hoofddorp.

“Toen wij in mei D-reizen en VakantieXperts bundelden tot de D-rt Groep, was ons doel voor beide organisaties een grotere slagkracht en toename van de synergie. Onze keuze voor Binamics is daarom een logisch gevolg. In de backoffice wordt onze efficiency verhoogd, managementinformatie verdiept en aansturingsmogelijkheden verder verfijnd”, aldus Will van den Hoogen (foto), CEO D-rt Groep.

Binamics gaat hoofdkantoor en de aangesloten winkels voorzien van informatie op financieel vlak, omzet en provisie. Dankzij verbindingen met BAS van Fadiro en Exact verrijkt Binamics de binnenkomende gegevens tot bruikbare managementinformatie voor zowel het hoofdkantoor als de reisbureaus en franchisenemers. Reisbureaus kunnen zich nog beter spiegelen aan de resultaten van hun collega’s. Daarnaast kan door het inzicht in klantboekingen bijvoorbeeld direct marketing gerichter worden ingezet. Roland Huizer, directeur Binamics is blij met de samenwerking : ”We verheugen ons erop de goede samenwerking die er al was met VakantieXperts nu ook inhoudelijk te kunnen voortzetten met de gehele D-rt Groep.”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Airberlin: De Jager weg, Verhagen West-Europa erbij

Volgende bericht

Kuoni/Tenzing Travel lanceert ‘Call Me Back’ button

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.