Nieuws

D-rt Groep werkt aan teamspirit met D-rt Roadtrip

Deel dit artikel

Op 26 en 27 november heeft de D-rt Groep het Van der Valk Hotel in Vianen omgetoverd tot een groot reisbureau voor alle medewerkers. Zij werden geïnspireerd met alle trends, noviteiten en ontwikkelingen in de reisbranche tijdens D-rt Roadtrip.

De ontwikkelingen in de reiswereld volgen elkaar snel op en met de goed geïnformeerde, veeleisende klant van nu is het als reisorganisatie belangrijker dan ooit goed op de hoogte te zijn van trends, nieuwe bestemmingen en adviesmogelijkheden. D-rt Groep brengt daarom jaarlijks de gehele organisatie onder een dak om al het nieuws zelf te ervaren. Verdeeld over twee dagen kwamen 1.100 collega’s uit het hele land samen om in interactieve sessies kennis en inspiratie op te doen voor 2019.

Teamspirit
Buiten de kennisoverdracht en inspiratie om is D-rt Roadtrip vooral ook een teambijeenkomst, onderstreept CEO Don Kaspers: “Het is geweldig om het complete team bij elkaar te hebben; er ontstaat een energie en teamspirit die zijn weerga niet kent. De nabijheid die we als D-rt Groep willen hebben richting onze klanten begint natuurlijk bij onszelf: de saamhorigheid als team. Die eenheid voelen we heel sterk. We zijn klaar voor een heel mooi jaar.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

CLIA benoemt Kelly Craighead tot president & CEO

Volgende bericht

Thomas Cook webinar: nog 5 dagen om je aan te melden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.