Cruise ClassNieuws

Daniele Felix wordt Commercieel en Marketing Directeur Costa Cruises Benelux

Daniele Felix, momenteel bij Costa Cruises verantwoordelijk voor de Nederlandse markt als Sales en Marketing Manager, is per 1 december benoemd tot Commercieel en Marketing Directeur Benelux. De 29-jarige Felix zal opereren vanuit het hoofdkantoor van Costa Cruises Benelux in Brussel. In België heeft Costa Cruises een ijzersterke positie. Het is niet alleen de grootste cruisemaatschappij maar tevens al zeven jaar op rij door reisagenten verkozen tot beste cruisemaatschappij. Als verantwoordelijke voor de Nederlandse markt heeft Felix de afgelopen zes jaar gezorgd voor een vervijfvoudiging van het aantal Nederlandse passagiers. Het aantal Nederlandse passagiers nadert nu het aantal Belgische passagiers, waardoor met de benoeming van Daniele Felix gekozen wordt voor een meer geïntegreerde aanpak en een grotere focus dan voorheen op de Nederlandse markt. Zij rapporteert aan Patrick Pourbaix, Algemeen Directeur Benelux en tevens Adjunct Directeur Frankrijk.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

 1. 23 november 2010 at 20:42

  Hoi Daniele,

  Veel succes met je nieuwe baan.

  Groeten,

  José van den Elshout
  The Travel Club Eindhoven

Vorige bericht

FOTO'S: ANVR Congres 2010 in beeld

Volgende bericht

Stelling van de week #36

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.