Cruise ClassNieuws

DCC Cruise Cocktail op de Vakantiebeurs Vakdag 2011

In samenwerking met CRUISE & STYLE Magazine organiseert Dutch Cruise Council een DCC Cruise Cocktail tijdens de vakantiebeurs Vakdag op dinsdag januari 2011. Alle reisagenten zijn van harte welkom van 16.30 uur tot 17.30 uur in het cruisepaviljoen in Hal 3 bij de stands van Holland America Line, Costa Cruises en MSC Cruises. De cruisevakantie wordt steeds populairder en de afgelopen jaren is de cruisemarkt in Nederland met tientallen procenten gegroeid. Tijdens de DCC Cruise Cocktail kunnen reisagenten alle vertegenwoordigers van de cruiserederijen ontmoeten die lid zijn van de Dutch Cruise Council. De Dutch Cruise Council hoopt op een grote belangstelling zodat het een jaarlijks terugkerende traditie voor de reisagent wordt.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisburo Actueel - 2010

Volgende bericht

Disma Reizen organiseert tiende editie Vakantiebeurs Midden-Brabant

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."