Cruise ClassNieuws

DCC cruise event aan boord NCL Epic op 21 juni 2010

Deel dit artikel

De Dutch Cruise Council organiseert op maandag 21 juni as. in Rotterdam wederom een interessante cruisedag voor alle reisagenten. Ditmaal is gekozen voor het gloednieuwe schip van NCL Freestyle Cruising, de NCL Epic, die pas van de werf komt en aanmeert in Rotterdam.
 
Reisagenten kunnen als eerste de nieuwste, innovatieve NCL Epic zien. Dit jaar is het onderwerp van de boeiende presentatie `voor elke klant een cruise`. Tijdens dit event maakt DCC ook de prognoses voor 2010 van de Nederlandse cruisemarkt bekend. 

Het gevarieerde programma bevat ook een rondleiding met lunch aan boord van de NCL Epic. Tevens krijgen de reisagenten de gelegenheid om in contact te komen met alle DCC-leden, bestaande uit twintig cruisemaatschappijen. DCC partner Cruiseport Rotterdam is ook bij het evenement betrokken. Zij stellen de Cruiseterminal ter beschikking voor de workshop waar de DCC-leden zich zullen presenteren. Het programma begint om half 10 en eindigt om 4 uur.
 
Met de deelname van vrijwel alle cruisemaatschappijen kunnen reisagenten zich in één dag laten informeren over alles wat met cruises te maken heeft.
Alle ANVR-reisagenten ontvangen een uitnodiging per e-mail. Direct inschrijven kan ook via  www.dutchcruisecouncil.nl . Meld je aan vóór uiterlijk 14 juni as.
 
De aanwezige cruise rederijen zijn: Azamara Cruises, Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Crystal Cruises, Cunard Line, Fred. Olsen Cruise Lines, Hapag Lloyd Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, NCL Freestyle Cruising, Oceania Cruises, Princess Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean International, Star Clippers, Seadream Yacht Club, Silversea Cruises, Yachts of Seabourn, Windstar Cruises.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Emirates Airlines zoekt stewardessen: kom zaterdag naar Amsterdam

Volgende bericht

D-reizen steunt campagne tegen kinderseks toerisme

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.