Nieuws

‘De cijfers blijven maar stijgen, iets waar we zo lang op hebben gewacht‘

Travel Counsellors ziet de afgelopen weken een enorme stijgende lijn in het aantal boekingen, omzet en de boekingswaarde. Voornamelijk de bestemmingen Spanje (Canarische Eilanden en Balearen), de Griekse eilanden en Curaçao zijn populair voor de komende zomermaanden. Dat laat de organisatie weten.

De week na de persconferentie over de versoepelingen bereikte Travel Counsellors 96% van de omzet die dezelfde week in het normale jaar 2019 behaald werd. Vrijwel terug op het oude niveau. De gemiddelde boekingswaarde is 18% hoger. Een teken, dat men graag het gespaarde geld wenst te besteden aan een goede vakantie. Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors: “Het is geweldig om weer te kunnen doen waar wij goed in zijn; de klant adviseren, de mooiste reizen uitstippelen en persoonlijke service bieden. De cijfers blijven maar stijgen, iets waar we zo lang op hebben gewacht. De consument wil weer reizen en uit onze cijfers blijkt dat de consument wat te besteden heeft. Ook verwelkomen wij veel nieuwe klanten.  Een stevig bewijs, dat men meer dan ooit behoefte heeft aan goed advies.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Green Airlines vanaf Groningen naar Faro, Mallorca, Ibiza en Corfu

Volgende bericht

Een kostenbesparende reis in Griekenland per ferry met uw eigen voertuig

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."