Vacature

De Internoord Travel Group zoekt reisspecialist M/V – Gesloten

De Internoord Travel Group uit Leeuwarden groeit hard. En daarom zoeken wij misschien wel iemand als jij. Heb je ervaring, kennis en enthousiasme bij het omzetten van individuele klantwensen naar een onvergetelijke vakantie of zakenreis op maat, en weet je een klant te overtuigen deze reis vervolgens te boeken? Vind je het een uitdaging om in een modern snelgroeiend Multi Channel reisorganisatie te werken? Dan zijn we niet waarschijnlijk maar zeer zeker op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk geen reisadviseur maar een reisspecialist die ons zeer ervaren team komt versterken.

De Internoord Travel Group biedt :

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, boven CAO. Een bonus regeling waarbij aanzienlijke extra inkomsten te verdienen zijn. Goede mogelijkheden voor het uitbreiden van je kennis zoals cursussen en studiereizen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Een relaxte werkomgeving in een erg gezellig team waarbij dagelijks met plezier naar je werk gaan een doel op zich is.

Wij zoeken:

Een nieuwe collega (M/V) die ons team liefst full time en per direct komt versterken. Ben jij enthousiast, flexibel en in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij tevreden klanten en collegialiteit altijd op de eerste plaats staan? Heb je daarnaast IATA ervaring en bij voorkeur kennis van het back office systeem BAS. En… bovenal, heb je een goed humeur en gevoel voor humor? Join us !!

Wij vragen:

  • Afgeronde Toeristische opleiding minimaal MBO niveau.
  • Ervaring op een reisbureau is een vereiste evenals affiniteit met de reisbranche in het algemeen.
  • De Internoord Team spirit mentaliteit: “samen weten we alles” moet in je DNA zitten. We zoeken nadrukkelijk een echte team player…

Over de werkgever:

De Internoord Travel Group bestaat uit Reisburo Internoord b.v. en een aanzienlijk aantal online initiatieven binnen TravelNoord b.v. waarbij wij in een Joint Venture met Deo Volente Research BV beschikken over eigen webbouwers, vormgevers, tekstschrijvers en SEO en SEA specialisten waarmee je nauw samenwerkt. Binnen deze Reis Groep ben je in principe werkzaam op het kantoor in Leeuwarden als Reisspecialist en werk je direct met klanten aan de balie waarbij klantgerichtheid, professionaliteit en vakkennis voorop staan. Je denkt vanuit de klant en bent tevens bereid om beurtelings een call center dienst in te vullen op ons call center of indien het bij uitzondering nodig is in Groningen op de Luchthaven of elders extern (tijdelijk) bij te springen.

Ons motto is dat een goed reisadvies verder gaat dan een reservering inkloppen. Van je reiskennis wordt dus ook verwacht dat je informatie kan verschaffen over accommodaties, bestemmingen, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur en andere reis adviezen zoals rondreis routes en perfect aansluitende tijdschema’s, kortom pro actief meedenkt met de klant. Ook aftersales is belangrijk. Ons streven is 100 % tevreden klanten en we hebben jou nodig om dat streven te kunnen benaderen. Heb je vragen over deze vacature dan kan je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via olga@reisburointernoord.nl Voor vragen kun je ook bellen met 058 – 2135225 of met ons online call center op 088-058 0500

Solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief inclusief cv via info@reisburointernoord.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM van start met Las Vegas

Volgende bericht

Toerisme grote schuldige aan plastic soep Middellandse Zee

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.