Nieuws

De Jong Intra Vakanties breidt aanbod dicht bij huis uit

De Jong Intra Vakanties heeft haar aanbod autovakanties uitgebreid in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Op deze manier biedt de touroperator haar klanten de mogelijkheid om toch tijdens de zomermaanden en in het najaar te genieten van een welverdiende vakantie.

Het inkoopteam van de Jong Intra Vakanties heeft de laatste weken niet stil gezeten. Zeer actief is gezocht naar mooie pareltjes dicht bij huis waar we onze klanten een mooie vakantie willen laten beleven, aldus Coby van Dongen, Commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties. Denk hierbij aan leuke appartementen, mooie hotels, fijne vakantieparken en campings in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Compleet inspelend op de huidige situatie ligt de focus nu op het beschikbaar stellen van mooie vakanties op basis van eigen vervoer. Het aanbod zal de komende periode verder worden aangevuld en is binnenkort boekbaar.

 

Op deze manier zullen we voldoen aan de opkomende vraag van de consument. Vakantie is en blijft immers voor velen erg belangrijk en de verwachting is dat zodra het weer mag de kans ook wordt gegrepen om daadwerkelijk de spullen in te pakken en er op uit te gaan.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Samenwerking voor TUI Nederland en Droomparken

Volgende bericht

Zeven ZRA's van ReisCreaties lanceren Reis PubQuiz

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."