Nieuws

De Jong Intra Vakanties: dineractie ‘Excursie- en Rondreizen’

Heb jij het zomer menu van de Jong Intra Vakanties al doorgenomen? En loopt het water je in de mond van alle lekkere hapjes die zij voor jouw klanten hebben samengesteld? Dan is er goed nieuws.

Je maakt namelijk elke maand kans op een gezamenlijk diner met je hele team naar een restaurant naar keuze. Elke maand zet de Jong Intra Vakanties een ander product op de ‘kaart’. Het reisbureau met de hoogste omzet en de grootste groei ten opzichte van vorig jaar wordt uitgenodigd voor een heerlijk diner. Tijdens een diner kun je gezellig met elkaar praten, maar ook serieuze zaken bespreken op een informele manier. Een van de sleutels voor gezamenlijk succes is namelijk oprechte aandacht voor en interesse in elkaar. Dit sluit perfect bij elkaar aan, want eten brengt mensen tenslotte dichter bij elkaar.

In de maand mei staat het product ‘Excursie- en Rondreizen’ op het menu. De Jong Intra Vakanties wenst jullie veel succes met de verkoop en hoopt binnenkort met jullie aan tafel te zitten voor een heerlijk diner.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Costa Cruises voegt Costa Firenze toe aan vloot

Volgende bericht

HAL’s Nieuw Statendam maakt maiden call in Amsterdam

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.