Nieuws

De Jong Intra Vakanties introduceert Aircruise

Deel dit artikel

Onlangs maakten Coby van Dongen, Commercieel directeur de Jong Intra Vakanties, en productmanager Wilfried Verkaik kennis met een bijzonder product: de Aircruise. De Aircruise is een nieuwe manier van rondreizen, met een vliegtuig in plaats van per touringcar of huurauto en dat voor dezelfde of zelfs een lagere prijs.

De Jong Intra Vakanties biedt deze bijzondere manier van reizen vanaf nu exclusief aan omdat klanten beperkt de tijd hebben en zoveel mogelijk willen zien en ervaren tijdens een droomvakantie. Van Dongen: ‘‘Onze gasten reizen comfortabel en supersnel per vliegtuig naar de hoogtepunten van Oost of West Amerika. Op deze manier leren zij het continent in korte tijd ontdekken. Klanten kunnen een 10-daagse Aircruise Eastern Experience en een 12-daagse Aircruise Western Wonder boeken. Beide reizen zijn te boeken in Quickwin.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #1

Volgende bericht

Vriend voor het leven voor vrijwilligers Nederland Helpt Japan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."