Nieuws

De Jong Intra Vakanties lanceert Coby’s Kooktips

Zelf staat ze regelmatig in de keuken om voor haar dierbaren te koken, omdat samen komen en samen eten mensen dichter bij elkaar brengt. Het gaat volgens Coby van Dongen (Commercieel Directeur, De Jong Intra Vakanties) om persoonlijke aandacht. Iets wat bij de Jong Intra Vakanties centraal staat en daarom komt de reisorganisatie met Coby’s Kooktips en maak je kans op een verzorgd diner met je collega’s.

Coby: “Wij willen samen met de reisagent de klantverwachtingen overtreffen en toegevoegde waarde bieden én dat lukt wanneer er aandacht is voor elkaar. Wij zetten een jaar lang iedere maand een ander product als ‘Menu van de Maand’ op onze menukaart. Het Menu van de Maand wordt elke maand geserveerd op Smarty, www.salesdejongintra.nl en in TravelPro. Het reisbureau met de hoogste omzet en een groei ten opzichte van vorig jaar nodigen wij uit voor een gezellig gezamenlijk diner. Zij krijgen een gezellige avond waarbij alle ingrediënten aanwezig zullen zijn.”

Lees het hele interview hieronder.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] 2019 gaat de Jong Intra Vakanties samen met jullie er een culinair jaar van maken, met de door de reisorganisatie met zorg samengestelde menu’s voor je klanten. In […]

Vorige bericht

EURAM breidt aanbod uit met Jamaica

Volgende bericht

Kinderseksreizen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.