Vacature

De Jong Intra zoekt een accountmanager Groups & Incentives – Gesloten

Werken bij de Jong Intra Vakanties is werken met hart voor de klant en wij staan voor ‘prettig en persoonlijk’! Met ca. 90 collega’s verzorgen wij vakantiereizen en stedentrips binnen Europa en naar Verre bestemmingen, individuele – en groepsreizen, maar ook maatwerkreizen die wij samen met onze klant uitstippelen.

Accountmanager Groups & Incentives (fulltime)
Een geweldige leuke job met veel klantencontact en waar je al je creativiteit en expertise kwijt kan! Werk dat vraagt om een commerciële instelling, plezier hebben in klantcontact en de kunst te bezitten om een perfect georganiseerde reis af te kunnen leveren! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een toeristische studie heeft afgerond en ervaring heeft opgedaan bij een G&I afdeling binnen de reisbranche. Je bent graag in contact met klanten, vindt het leuk om reizen samen te stellen en te offreren, bent een aanpakker en supergemotiveerd om je steeds verder te ontwikkelen!

Werkzaamheden
Je bent het visitekaartje van de Jong Intra Vakanties en hebt veel telefonisch/mail contact met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Geen dag is hetzelfde. Wij hebben een enorme diversiteit aan groepsaanvragen van bedrijven, clubjes, verenigingen etc. naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Aanvragen variëren van stedentrips tot rondreizen, standplaats met dagexcursies en/of bezoek aan buitenlandse vestigingen in het geval van bedrijfs-incentives.
Je creëert reisvoorstellen naar wens en budget van de klant, maakt calculaties en offertes en hebt hiervoor contact met onze leveranciers (denk aan airlines, touringcarbedrijven, buitenlands agenten, hotels etc). Je onderhoudt een goed contact met de klant en hebt de ‘drive’ om de boeking te realiseren. Dan volgt het hele boekingstraject en uiteindelijk het samenstellen van de reisbescheiden die er natuurlijk geweldig uit moeten zien.

Onderdeel van de functie is ook het aanwezig zijn op beurzen. Het kan voorkomen dat een bedrijf je vraagt het reisvoorstel nader te bespreken en te presenteren. Ook komt het voor dat je je ‘eigen’ reis zal begeleiden of dat je jouw groep vanaf de luchthaven bij vertrek helpt.

Functieprofiel
Toeristische vakopleiding en ervaring opgedaan bij een G&I afdeling binnen de branche.
Je bent een open persoonlijkheid, makkelijk in het klantencontact.
Je hebt doorzettingsvermogen, bent leergierig.
Geïnteresseerd om je te verdiepen in bestemmingen en reis- en excursiemogelijkheden.
Je beschikt over de creativiteit om een aantrekkelijk dag-tot-dagprogramma samen te stellen.
Je hebt een commerciële instelling en de ‘drive’ om te scoren.
Je kan heel nauwkeurig werken, houdt ervan om de puntjes op de i te zetten.
Samenwerken vraagt om collegialiteit en dossiers van elkaar over te nemen waar nodig.
Je voelt je verantwoordelijk en betrokken.
Zelfstandig en georganiseerd kunnen werken.
Wij vragen een fulltime dienstverband.

Nog een wensenlijst
Wij bieden een marktconform salaris.
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Reisbranche. Een werkweek van 38,75 uur.
Korting op reizen naar bestemmingen uit ons aanbod reizen.
Korting op een doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Zie je jezelf helemaal passen in deze leuke baan? Ben je woonachtig in de regio Ridderkerk of op max. 1 uur reisafstand? Stuur dan omgaand je c.v. en motivatie per e-mail naar de Jong Intra Vakanties, Marjan de Krieger – Manager HR: mdk@dejongintra.nl. Heb je nog vragen? Je kan mailen naar mdk@dejongintra.nl of bellen op 0180-457719 (op maandag, dinsdag en vrijdag).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

AVIAREPS aan de slag voor Mauritius

Volgende bericht

HomeToGo neemt CASAMUNDO over van @Leisure Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."