Vacature

de Jong Intra zoekt Productmanager Zuidelijk Afrika – Gesloten

Werken bij de Jong Intra is werken met hart voor de klant en wij staan voor ‘prettige en persoonlijk’! Met ca. 90 collega’s verzorgen wij vakantiereizen binnen Europa en naar Verre bestemmingen, individuele – en groepsreizen, maar ook maatwerkreizen die wij samen met onze klant uitstippelen.

Voor onze Productafdeling Ver zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

PRODUCTMANAGER ZUIDELIJK AFRIKA (FULLTIME)

Er wordt gewerkt in een klein team waar aanbod wordt ontwikkeld op onze verre bestemmingen: USA/Canada, Zuidelijk Afrika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam en China.

Wij zoeken een Zuidelijk Afrika specialist met kennis en product-ervaring! Mocht je ook kennis van één van onze andere bestemmingen in Azië meebrengen, dan zijn wij daar zeer blij mee.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de inkoop, de brochureproductie en content op de website.
Je houdt je bezig met het maken van productplannen, onderhouden van contacten met partners en het inkopen van het productassortiment.
Je levert een belangrijke bijdrage aan de jaarplanning van de afdeling en draagt mede zorg voor het monitoren en bewaken hiervan.
Binnen de organisatie heb je veel contact met andere afdelingen om jouw kennis over de producten en leveranciers te delen. Je schakelt bijvoorbeeld veel met onze Verkoop-maatwerkafdeling.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het verkoopbaar maken van alle producten. Daarvoor zijn de belangrijkste taken o.a. calculatie, het maken van brochurepagina’s inclusief prijsbijlagen en webpagina’s, en het (laten) boekbaar maken van accommodaties en reizen in samenwerking met de betrokken afdelingen.
Yieldmanagement, het monitoren en analyseren van verkoop- en marktontwikkelingen.
Altijd alert op aanbod-, concurrentieanalyses en prijsvergelijkingen.

Jouw product staat voor topkwaliteit!

Profiel

Als Productmanager beschik je over een toeristische opleiding op HBO-niveau.
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
Je kent Zuid(elijk) Afrika als je broekzak en bent bekend met inkoop, calculatie en (brochure) producties.
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Daarnaast ben je een zelfstandige werker, accuraat, flexibel, stressbestendig, creatief, innovatief en heb je een proactieve houding.
Aantoonbaar resultaatgericht en commercieel.
Natuurlijk ben je markt- en klantgericht, kostenbewust en een echte teamplayer.
Reizen en het bezoeken van inkoopbeurzen behoort tot de functie.

Wij bieden

Een verantwoordelijke job binnen een enthousiast Verre Reizen-team! Er is ruimte voor ontwikkeling (o.a. opleidingsmogelijkheden), creativiteit en eigen initiatief. De Jong Intra is een bedrijf met een plezierige en informele werksfeer, met directe communicatie en wij houden van werken in teamverband. Jouw salaris stemmen wij af op ervaring en is marktconform. Wij hebben een actieve PV en bieden korting op reizen.

Wil je graag bij ons komen werken en ben je woonachtig in de regio en/of op max. 1 uur reisafstand van Ridderkerk? Mail dan je CV en motivatie naar Marjan de Krieger, Manager HR, mdk@dejongintra.nl. Voor vragen kan je mij bellen op 0180-457719 (op ma, di, vrij).

© 2018 – 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

CTO houdt roadshows: 15 & 16 oktober

Volgende bericht

de Jong Intra zoekt Medewerker Verkoop & Reisadvies

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.