Nieuws

De Jonge: ‘Boek nog geen vakantie, dinsdag duidelijkheid over reisadvies’

Deel dit artikel

Hugo de Jonge (minister van Volksgezondheid) heeft laten weten dat hij volgende week dinsdag meer duidelijkheid wil geven over het reisadvies voor de zomer. Dat zou eigenlijk vandaag gebeuren.

Het reisadvies staat al maanden op oranje en de reissector kan niet wachten tot de overheid een stip aan de horizon kan geven. Vandaag raadde De Jonge zelfs mensen die deze zomer willen kamperen af om het nieuwe reisadvies af te wachten.

“We zouden volgende week willen zeggen wat er met de reisadviezen gaat gebeuren na 15 mei en wat dit betekent voor de mogelijkheden voor de zomervakantie.”

Lees ook: Oostdam (ANVR) gaat niet schreeuwen, op z’n kop staan of met koevoet naar Den Haag.

“Het is goed om je te oriënteren op allerlei websites. Zoek alvast een camping uit, maar het is verstandig om het reisadvies af te wachten voordat je boekt. Dat reisadvies geven we dinsdag.’ Komend weekend wordt er weer overleg gepleegd in het Catshuis.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oostdam (ANVR) gaat niet schreeuwen, op z'n kop staan of met koevoet naar Den Haag

Volgende bericht

Laatste werkdag Erik Schuffel bij MSC Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.